Kesänmaku

Aukioloajat
Kesänmaku
suljettu 23.12.2017 alkaen talveksi.
Kiitos kuluneesta vuodesta
Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2018!

http://maaseutumaistuu.fi/
Etusivu - Makuja maalta!
Pitopalvelua ammattitaidolla!
MAASEUTUMAISTUU.FI

Meiltä myös MÖKKIVUOKRAUSTA
Kyllön vuokrattavat rantahuvilat
Kysy vapaita viikkoja/viikonloppuja!
Tutustu: www.huvila.net/1559
www.huvila.net/2291
Katso kuvia vuokrakohteesta

MYYMÄLÄ

Tervetuloa herkkuostoksille!

Katso kuvia myymälästä

Tamperelaisen artikkeli Laitikkalan makukylästä

Kotilieden artikkeli Laitikkalan makukylästä

Ruokaretki vierailulla Katajan Lihassa

Lihatiskistämme herkkuja ruokapöytään. Lihatiskimme elää vuodenaikojen mukaan. Kesäisiin grillihetkiin tuoretta viljapossua eri muodoissa; pihveinä, kyljyksinä, leikkeinä marinadissa tai ilman. Makkaravalikoimamme on myös laajempi kesäaikaan. Uskomme makkaroista löytyvän jokaiselle jotain grillattavaksi tai muulla tavoin käytettäväksi. Syksyisin tarjoamme uuniin ja haudutukseen sopivaa lihaa ja joulun aikaan tietysti kinkut.

Lihatiskissämme pääpaino on possun lihalla, jota täydennämme naudan- ja hevosen lihalla.

Perinteisiä, ylikypsiä lepällä savustettuja palvituotteita on yksi osa lihatiskistämme. Suosituimmat tuotteemme ovat ehdottomastai ylikypsä tuppikinkku ja rasvaton saunapalvikinkku. Muita palvituotteita ovat mm. ylikypsä kylki,.filerulla, rosvorulla possusta, savunauta ja - hevonen, kielileike. Katajan Lihan grillijuhla palveluita ovat myös: grillisika, kokonainen palvattu savustettu sika.

Suuren suosion on saavuttanut myös lihaisa, vähärasvainen maalaissyltty eli aladobi eli lihahyytelö ("rakkaalla lapsella on monta nimeä"). Valmistetaan possun vähärasvaisesta lihasta. Metwurstimme ovat myös omaa tuotantoa. Valmistetaan valkosipulilla ja ilman.

Kesänmaku leipomo
Tuoretta leipää ja leivonnaisia

Juustot
Juustotiskistämme Herkkujuustolan (Mouhijärven) tuotteita vaihtuva valikoima. Heikkilän Juustolan pito- ja leipäjuustot kuuluvat jatkuvasti valikoimaamme.

Kuva: